Flemming Mortensen den 11-10-2018
    Kære alle
    I morgen er det skolernes motionsdag - en anderledes skoledag med bevægelse og godt fællesskab i centrum.
    Det bliver et pragtfuldt vejr - siger de i vejrudsigten :) - så det er med at nyde det.
    Dagen er en af vores fire korte dage - alle slutter kl. 1300 - og jeg vil ønske jer en rigtig god weekend og ferie. smiley

Venlig hilsen - Flemming.
  • Flemming Mortensen den 10-10-2018

Kære forældre

Jeres børn har modtaget den årlige folder ”Sjov i efterårsferien”. Folderen indeholder en lang række aktiviteter for børn og unge i efterårsferien. Den bliver uddelt til alle elever på skolerne men kan også tilgås digitalt via www.fmk.dk/ferie. Det er foreninger og institutioner, der arrangerer de forskellige aktiviteter, der spænder lige fra idrætsaktiviteter, naturoplevelser og kreative værksteder til LAN-party, minicruise og en bagedag ”i det søde hjørne”. Der er både mulighed for at tage på endagsudflugter med familie eller venner eller melde sig til aktiviteter, der strækker sig over en til flere dage. Kultur- og Lokalsamfundsudvalget har givet tilskud til en række af arrangementerne, og det er håbet, at børn og unge i hele kommunen får glæde af de mange tilbud.

Rigtig god fornøjelse!

Christina Bisschop

Praktikant

Maria Mygind den 18-09-2018
    Information vedr. Kulturel Rygsæk
    Maria Mygind den 17-09-2018
    Skole-kirkesamarbejde på 3. årgang.

Den sidste uge af november og første uge af december, har vi skole kirke samarbejde, hvor vi bl. a. skal på en lille udflugt til domkirken og til en moderne kirke i Odense.
    Alt sammen foregår i skoletiden og der er lærere eller pædagoger med, som kender og har klassen.
    Det hele afsluttes med en familiegudstjeneste 9/12 kl. 11 - med krybbespil, hvor vi håber, mange børn fra 3. klasse kan deltage.

Mange hilsner
    Birte præst og Maria

Maria Mygind den 17-08-2018
    Bilaget -sorg handleplan- ligger på hjemmesiden https://bro-skolen.skoleporten.dk/sp - under fanebladet information.

Kulturel Rygsæk

Nyhed billede