• Afd. Rolfsted, Skolevej 16, 5863 Ferritslev, tlf.:, 72533770. Afd. Bøgehøj, Overvejen 54, 5792 Årslev

Broskolen

Maria Mygind Holm den 17-11-2017
    I perioden 13/11-2017 til 21/1-2018 vil vi traditionelt holde indskrivning til kommende skoleår.
    Indskrivningen foregår i lighed med de øvrige år elektronisk via dette link: http://www.fmk.dk/borger/familie-boern-og-unge/skole-og-uddannelse/indskrivning-i-skole/
    Er der forældre, der har behov for afklaring, oplysninger eller kendskab til skolen, er I selvfølgelig meget velkomne til at komme på besøg og få en snak.

Ledelsen på Broskolen
    Flemming Mortensen den 02-09-2017
    Mobbepolitik
    Der er lige nu meget fokus på, om skolerne har en politik for at imødegå mobning, og den skal ligge helt fremme på forsiden af skolens hjemmeside.
    Vores ligger under Skolens profil - Skolens værdigrundlag - og vi kalder vores politik for Værdiregelsæt.
    At arbejde for god trivsel og godt miljø for eleverne har altid været i skolens fokus. For ca. 10 år siden besluttede Folketinget, at alle skoler skulle have en politk for det gode fællesskab, og den skulle kaldes et "værdiregelsæt". Det har den så heddet siden hos os, og i den er vores mobbepolitik en integreret del.
    Vedlagt her er vores værdiregelsæt. Det er et levende dokument, vi bruger i forskellige sammenhænge, og det har vist sig levedygtigt i sin enkle form.
    Alle spørgsmål til skolens "mobbepolitik" kan rettes til skolens ledelse.

Flemming Mortensen
    skoleinspektør