Flemming Mortensen den 26-03-2015
    Løb og pengeindsamling.

Sammen med rigtig mange skoler følger vi på fredag opfordringen til at løbe penge ind til børnecancerfonden. Det er et godt formål, men der er kommet for meget fokus på den enkelte elevs mulighed for at samle mange penge ind.

Mange af vores elever oplever sig udstillet, når fokus er på, hvad de hver i sær kan samle ind.
    Vi vil derfor sammen men jer forældre søge at holde fokus på, at det er deltagelsen i løbet, der er det vigtige -
    og så laver vi en sammentælling af alle pengene - så det, der bliver offentliggjort på skolen, er kun hvor meget vi samlet har bidraget med.

Efter påske afleverer hver elev et bidrag til fælleskassen (10 kr. er lige så fint som 100 kr.) og får et diplom for at have deltaget i løbet.
    Der vil på vores diplomer ikke være skrevet, om der er afleveret penge.

Fokus er på fredag på en god dag - sammen - og på løbet.
    Er der forældre, der har lyst og mulighed for at deltage i oplevelsen er I meget velkomne.

Lærerne på de to skoler har lavet forskellige ruter tilpasset elevernes alder og med fokus på, at det også skal være sikkert. Mere om dette følger fra klasserne / afdelingerne.

I ønskes alle en god fredag - og en god påske.
    Flemming Mortensen.

Flemming Mortensen den 26-03-2015
    Børnekor.
    Et af de tilbud vi gerne vil give vores elever er at opleve glæden ved musik og kor. Sammen med andre skoler afvikler vores børnekor / skolekor en øvedag på fredag på vores afd. Bøgehøj i Årslev. En kort omtale er vedlagt.
    Bemærk, at der er "åben prøve" fra kl. 13.00 til 13.30.
    God fornøjelsesmiley

Venlig hilsen og god påske.
    Flemming Mortensen.
    Birte Kristensen den 04-03-2015
    Sæt kryds i kalenderen lørdag d. 30. maj kl. 14-17
    Denne eftermiddag vil det sprudle af liv på den sidste del af Stationsvej. Den renoverede vej skal åbnes med maner og får opbakning af Store Legedag. Der vil være tonsvis af legestationer på og ved vejen. Derudover kagesmagning (alle er velkomne til at medbringe en sådan), salg af kaffe m.m., åbningstale ved lokalrådsformand Susanne Berner samt diverse underholdende indslag. Programmet er langt fra færdig, men styregruppen vil opfordre alle til allerede nu at sætte kryds i kalenderen til en hyggelig og aktivitetsrig eftermiddag.
    Styregruppen tager imod al form for hjælp på dagen. Og vi lover det bliver overkommeligtJ Kontakt huset@husmandsstedet.dk
    Mere info når dagen nærmer sig.
    Vi glæder os!

Alice Rasmussen