• Afd. Rolfsted, Skolevej 16, 5863 Ferritslev, tlf.:, 72533770. Afd. Bøgehøj, Overvejen 54, 5792 Årslev

Broskolen

Flemming Mortensen den 25-09-2016
    Broskolen - Bøgehøj - fødselsdag.

Vi havde en fantastisk fødselsdag i fredags -
    tak til alle jer, der arbejder på skolen - uden en stor indsats havde det ikke været muligt,
    tak til alle elever for jeres indsats og tak til alle i store, der passede og underviste de små sidst på dagen.
    tak til alle forældre for støtte og hjælp, til vores gæster, tak for gaver og taler!
    Vh Flemming Mortensen.

Odense Swans besøger 8. årgang

Elever og instruktører havde en fantastisk oplevelse

Nyhed billede
Det var to veloplagte instruktører der troppede op ved Broskolen i Årslev mandag d. 5/9 mens morgendisen stadig var igang med at lette. Der var lagt i kakkelovnen til en god og solrig dag med masser af football, og det skulle vise sig at blive en dag, hvor de garvede instruktører fra Odense Swans blev imponeret gang på gang.

Martin & Co. fra Broskolen har igennem noget tid undervist i FlagFootball, som har givet eleverne blod på tanden. Dette ønskede Martin Swans' hjælp til at gøre noget ved... og det blev der.

Der deltog ca. 60 elever fra 8. årgang der alle var topmotiveret til at lære en masse omkring football og prøve at kaste, gribe, tackle, løbe, blocke og spille kamp.

De fik lidt god instruktion, og gav den derefter "max gas". Mange af eleverne viste rigtig gode takter og rigtig god forståelse for sporten. Derudover viste de alle en rigtig god fairplay indstilling samt rigtig godt sportmanship. Store skulderklap fra Swans til lærere og elever for en fantastisk dag.

Se film i vedlagte link