• Afd. Rolfsted, Skolevej 16, 5863 Ferritslev, tlf.:, 72533770. Afd. Bøgehøj, Overvejen 54, 5792 Årslev

Broskolen

• Jens Mildahl Andersen den 27-11-2016
    BORGERBUDGET ROLFSTED FERRITSLEV.
    I denne uge omdeles stemmesedler til borgerbudgettet.- Husk at kigge
    i postkassen.
    Det giver en god mulighed for at alle elever og forældre i lokalområdet
    kan få indflydelse på hvordan ca. 35.000 kr til kan fordeles til gode lokale
    projekter.
    Der er ialt 14 rigtig gode forslag fra lokale foreninger og institutuoner.

Rolfsted Skoles forslag er forslag nr. 4. Vi ønsker at etablere en
    "Minilandsby" på udeområdet ved indskolingen. 1. del, som vi søger tilskud til er:
    2 træheste, børnene kan ride på dem og forestille sig at være i det vilde vesten,
    på rideskolen eller i skoven sammen med kammeraten.
    2 Butikker, hvor kun fantasien sætter grænser for hvad man kan handle med
    i legen, - ægte sandkager, pappizzaer er gode muligheder.
    1 tankstation, hvor man kan holde ind med sin cykel og andre køretøjer.
    Det hele skal opføres i det samme materiale som vores bålplads, godt solidt
    rubiniatræ, som er smukt og holder i mange år.
    Pladsen er åben altid, så i skoletiden kan de bruges til udegrupper; i frikvarterer
    og SFO til gode lege.
    Det kan også være et godt sted for børnene at besøge sammen med deres forældre
    i aftener og weekender, og til bedsteforældre, der har børn med.

Vi håber I alle vil deltage i afstemningen, som foregår frem til d. 9. december.
    Stemmesedlerne skal afleveres i Brugsen.

• Jens Mildahl Andersen den 10-11-2016
    Her er taksterne for SFO 2017
    Maria Matheou Mygind Holm den 10-11-2016

Så starter indskrivningen til næste skoleår

Skoleindskrivning til nyt skoleår.

Indskrivningen foregår elektronisk fra Faaborg Midtfyn kommunes hjemmeside i perioden 14. November 2016 til 22. Januar 2017 - hvor der er åbent via dette link:

Er der brug for hjælp til indskrivning holder vi åbent på begge afdelinger den 8. december kl. 17-18 - husk at medbringe Nem id.

I er også velkomne til at kontakt skolens kontor på  Bøgehøj: 72533740 eller Rolfsted: 72533770

Maria Matheou Mygind Holm den 07-11-2016
    KULTUREL RYGSÆK
    Skoleåret 2016-17 byder på:

TEATER for 0. årgang
    MODERNE DANS OG BALLET for 1.-3. årgang
    BILLEDKUNST på Faaborg Museum for 4.-6. årgang
    FILM for 7.-9. årgang

Se nærmere på http://rygsaek.fmk.dk

Flemming Mortensen den 07-10-2016
    Tidlig sfo-start

I forbindelse med den aktuelle debat om at Tidlig sfo-start skal være gældende i hele kommunen har vores arbejde med dette her på Broskolen været nævnt positivt. Tak for det :) Der er derfor så også et ønske om at se vores tidligere skriftlige materiale om ordningen.

Vedlagt her er vores beskrivelse, da vi gik igang og de to evalueringsrapporter, der samlede op på vores erfaringer med år 1 i 2012 og år 2 i 2013. Evalueringsmåde og omfang var designet sammen med kompetente kommunale medarbejdere og omfattede både forældre og børn. Der var efter endelig vurdering i 2013 ikke længere krav om denne omfattende evaluering.

Vi er altid klar til at fortælle om vores erfaringer og til at formidle kontakt til de børnehaver, vi samarbejder med og deler alle vores erfaringer med. Vores seneste fælles folder om "overgang" vedlægges til orientering.

Flemming Mortensen.

• 05-12-2016
    Samtaler d. 30/11 og d. 5/12 · 0C
  • 08-12-2016
    Samtale den 8. december · 5B
  • 08-12-2016
    SB-møde BHS ·

Odense Swans besøger 8. årgang

Elever og instruktører havde en fantastisk oplevelse

Nyhed billede
Det var to veloplagte instruktører der troppede op ved Broskolen i Årslev mandag d. 5/9 mens morgendisen stadig var igang med at lette. Der var lagt i kakkelovnen til en god og solrig dag med masser af football, og det skulle vise sig at blive en dag, hvor de garvede instruktører fra Odense Swans blev imponeret gang på gang.

Martin & Co. fra Broskolen har igennem noget tid undervist i FlagFootball, som har givet eleverne blod på tanden. Dette ønskede Martin Swans' hjælp til at gøre noget ved... og det blev der.

Der deltog ca. 60 elever fra 8. årgang der alle var topmotiveret til at lære en masse omkring football og prøve at kaste, gribe, tackle, løbe, blocke og spille kamp.

De fik lidt god instruktion, og gav den derefter "max gas". Mange af eleverne viste rigtig gode takter og rigtig god forståelse for sporten. Derudover viste de alle en rigtig god fairplay indstilling samt rigtig godt sportmanship. Store skulderklap fra Swans til lærere og elever for en fantastisk dag.

Se film i vedlagte link